Pensioenfonds

3

De website van de Stichting Nedlloyd Pensioenfonds is www.nedlloydpensioenfonds.nl.

Het Pensioenfonds heeft een Bestuur dat bestaat uit zeven leden :

• twee leden namens de aangesloten werkgevers
  • twee leden gekozen door de actieve deelnemers, uit de actieve deelnemers
  • drie leden gekozen door de gepensioneerde deelnemers, uit de gepensioneerden en de slapers.

De drie leden namens de gepensioneerden en slapers zijn op dit moment :

hans van meurs

de heer  Hans Meurs, herbenoemd per 1 jan 2019 als bestuurslid van het Pensioenfonds

LJ

de heer L. F. J. (Ludo) Jansen, per 1 jan 2016 bestuurslid van het Pensioenfonds

de heer K. H. (Koen) Knapper, herbenoemd per 1 januari 2017

Verantwoordingsorgaan

Het Pensioenfonds heeft daarnaast een Verantwoordingsorgaan dat bestaat uit vijf leden :

• vier leden namens de gepensioneerden en de slapers
  • één lid namens de actieve deelnemers

De vier leden namens de gepensioneerden en slapers zijn op dit moment :

hm

de heer J.E. (Hans) Muis (secretaris van het Verantwoordingsorgaan), herbenoemd per 1 juli 2018

de heer H. (Han) van Manen, lid per 1 juli 2015

de heer H.G.A (Hennie) Rijntjes, lid per 1 juli 2016

generic

de heer R.E. (Ron) van Meurs, lid per 1 juli 2015

Direktie en Staf

Het Pensioenfonds heeft een staf onder leiding van directeur F.T.E. (Frans) Dooren, die belast is met de dagelijkse leiding en uitvoering. Directie en staf zijn in dienst van de Stichting.

Op de pagina Personalia van de website van het Pensioenfonds staat meer informatie over de bovengenoemde personen.